top of page

Tàndems Fantàstics

20 dels principals autors i autores del fantàstic en català s’agrupen en equips de 2 per escriure 10 relats a 4 mans. Massa números? El resultat paga la pena.

Spècula

12 de setembre de 2023

Fantàstic

Català

Dos escriptors, dos personatges i un relat. Ho multipliquem per 10 i el resultat és Tàndems fantàstics, un recull de contes cuinats a quatre mans amb una temàtica comuna: el concepte de la dualitat. Deu relats curts protagonitzats per duets, clons, pilots espacials, IA, dimonis, camells, dobles…

Tàndems fantàstics és també un mosaic de subgèneres que van de l’space opera al realisme màgic, de l’acció de les narracions d’aventures pulp a la reflexió de la literatura de l’estrany i de la ciència-ficció angoixant a l’humor passat de voltes.

Ricard Ruiz Garzón & Inés Macpherson Roser Cabré-Verdiell & Víctor Garcia Tur Marc Pastor & Isabel del Río Albert Villaró & Jaume Valor Ivan Ledesma & Quim Gómez Mar Bosch & Adrià Pujol Alícia Gili & Edgar Cotes M. Mercè Cuartiella & Joan Manuel Soldevilla Elena Bartomeu & Laura Tomàs Enric Herce & Hector Rivadeneyra Moll.

bottom of page